Coolfacts ondersteunt ondernemers en bestuurders bij het nemen van beslissingen die gericht zijn op de toekomst van hun onderneming. De inbreng van Coolfacts bestaat uit een krachtige confronterende techniek die de ondernemer helpt zijn visie en strategie aan te scherpen. Deze confrontatie helpt de ondernemer vervolgens om te komen tot oplossingen die innovatief en onderscheidend zijn. Daarbij besteed Coolfacts veel aandacht aan het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap van de ondernemer en de bestuurder.

Bij het realiseren van deze doelen mag u erop rekenen dat de adviseurs van Coolfacts hun creativiteit, ondernemerschap, financiële deskundigheid, persoonlijke betrokkenheid en netwerk inbrengen.

Een goede relatie en vertrouwen zijn belangrijke randvoorwaarden voor het goed kunnen uitvoeren van een opdracht.

Voor iedereen:
De aanpak van Coolfacts is voor iedereen geschikt. Kunnen uw denkwijzen tegen een stootje of vindt u het juist lastig om met kritiek om te gaan? Aarzel niet en neem contact op voor een persoonlijk intakegesprek. U zult verrast zijn over de uitkomst.

Coolfacts is een initiatief van Jan Wietsma. Hij is betrokken bij een groot aantal ontwikkelingen in het MKB en de financieel zakelijke dienstverlening. Wilt u meer weten over Jan Wietsma leest u dan zijn profiel op LinkedIn.

 

Surf rustig rond en ontdek wat Coolfacts voor uw organisatie kan betekenen. Ontdek de nieuwe interactieve manier van adviseren. Maak kennis met de 'live-chat'.

Coolfacts B.V.
Schermerhorsntraat 82
8015AL Zwolle
Telefoon: 038 - 4605753
KvK: 08169844

Email: jwietsma@coolfacts.nl
Weblog: http://janwietsma.nl
Sociale netwerken: Linked-IN - Twitter